Конкурс

Az-jenata.bg обявява конкурс „Сподели най-голямата си мечта“

Споделете с нас каква е най-голямата ви мечта и ние ще ви помогнем да я осъществите!

01.02.2013г. / 15 46ч.
Аз жената
Снимка: Laura

Снимка: Laura

Многоуважаеми читателки, благодарим на всички, които участваха в тази инициатива и изпратиха своите мечти. Олга Сорока е името на жената, която ще се възползва от услугите на Ева Кулева. Желаем й успех. На всички останали най-искрено пожелаваме не само да сбъднат някоя своя мечта и без помощта на професионалист като Ева Кулева, но и никога да не остават без мечти.

* * *

Любимото ви електронно списание „Az-jenata.bg“ отново е подготвило специална изненада за прекрасните си читателки!

Съвместно с Ева Кулева, която е професионален лайф коуч, обявяваме новия ни конкурс „Сподели най-голямата си мечта“.

На редакционния ни адрес konkurs@az-jenata.com може да изпращате вашите писма, в които ни описвате каква е вашата най-голяма мечта.

В рамките на 3 седмици, от днес, 1 февруари, до 22 февруари 2013, може да ни пращате писмата си, придружени с вашите име и фамилия.

Основното изискване в конкурса е едно-единствено: вашата мечта да е свързана с обществени ползи. Най-голямата ви мечта да не засяга само лично вас, а по някакъв начин да подкрепя хора или социални групи и нейното осъществяване да е полезно за повече от един човек.

След 22 февруари, екипът ни, заедно с Ева Кулева ще прегледа вашите писма и ще определи 1 победител. С него ще се свържем лично по имейл и ще му окажем подкрепа за осъществяване на неговата мечта.

Наградата за победителя ще бъде изключителната подкрепа на Ева Кулева за проекта му, реализирана в 4 безплатни коучинг сесии с нея. Сесиите ще могат да се осъществят на живо или по Скайп.

Очакваме писмата ви с нетърпение!

Коментирай