Конкурс

Участвайте във фотоконкурса „Аз и моето щастливо семейство“

Спечелете голямата награда от Медикъл Дент

07.06.2013г. / 15 40ч.
Аз жената
Участвайте във фотоконкурса „Аз и моето щастливо семейство“

Скъпи читателки,

Електронното списание Az-jenata.bg ви кани да участвате в най-новия ни фотоконкурс „Аз и моето щастливо семейство"! В него може да се включи всеки регистриран потребител на Az-jenata.bg.

Условието на конкурса е да споделите ваши снимки, запечатали най-щастливите ви семейни мигове с любимите ви хора. Можете да качвате снимки от ваши семейни празници, от почивки, екскурзии, празненства, незабравими места и скъпоценни моменти. Наградата за победителя се осигурява от Център по Имплантология и Естетична стоматология Медикъл Дент.

За да участвате в конкурса е необходимо да сте регистриран потребител в сайта. Ако все още не сте се регистрирали, може да го направите от тук.

Победител в конкурса ще бъде участникът, чиято снимка събере най-много гласове. За да бъдат избегнати манипулации в гласуването, всеки регистриран потребител има право да гласува за конкретна снимка само по един път и неограничен брой пъти за различни снимки. Всеки потребител може да качва неограничен брой снимки.

Наградата, осигурена от Медикъл Дент, е полиране на зъбите с четка и паста, обучение в орална хигиена – демонстрация на фантом и диагностика на кариес с Diagnodent (процедура за дете).

Откраднати снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса.
Срок за участие в конкурса: 6 юни – 30 юни 2013 г.

Повече информация за конкурса и вашето участие ще намерите тук.

Коментирай