Меню

Панини с прошуто и ементал

11 март 2015 | 12:01 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 бр хлебче по избор
3-4 резена прошуто
3-4 резена сирене ементал
крема сирене за намазване
1 супена лъжица зехтин
20 г каперси
1 смокиня
2 големи резена домат
1 стрък пресен босилек, нарязан
15 мин.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Измийте и нарежете доматите. Смокинята също трябва да е нарязана. Разрежете питката на две половини. Всяка половина намажете с крема сиренето.

Подредете прошутото, сиренето, доматите, каперсите и накрая смокинята. Поръсете с босилека. След това затворете двете половини на панинито.

Запечете го в тостер, като предварително сте намазали коричката на питката със зехтина. По желание поръсете коричката с малко риган за вкус.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай