Меню

Пилешки дробчета с крема сирене

16 юли 2012 | 09:27 | Аз жената
Добави в любими
500 г пилешки дробчета
250 г крема сирене
черен пипер
бяло вино
сол
лук
масло

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Размразените дробчета ги слагате на котлона с малко вода да се посварят. Лукът се запържва в маслото, добавя му се черният пипер, сол и дробчетата. След това се слага крема сиренето. Добавя се малко бяло вино или вода. Оставя се да заври на силен огън. Докато завира се разбърква.
Когато е готово се поръсва с магданоз и се сервира.

Рецептата е от конкурса „Кулинарни изкушения с „Philadelphia“.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай