Меню

Панирани хапки със сусам и чипс

11 май 2015 | 11:19 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г свинско/пилешко месо
2-3 лъжици олио
3-4 лъжици брашно
2 лъжици сусам
200 г чипс
3 яйца
1 ч.

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на хапки, ако е пилешко или го начукайте, ако е свинско.

Загрейте тигана на средна температура. В купа смесете брашното, сусама, натрошения чипс. Яйцата разбъркайте в друга купичка. Натопете всяко парче месо много добре първо в яйцата, след това в останалите съставки.

Панирайте по 20 минути от всяка страна под похлупак, за да се сготви месото в дълбочина.

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай