Меню

Хрупкава свинска руладина

19 януари 2016 | 10:23 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
800 г свинско контрафиле
За плънката:
4 твърдо сварени яйца
200 г бекон
100 г кашкавал
100 г кисели краставички
За паниране:
брашно
яйца и галета
120 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Месото се нарязва на равни парчета, начуква се леко и се овкусява със сол и черен пипер. Беконът се нарязва на кубчета и заедно с нарязаните кисели краставички се обработва за няколко минути в тиган. След това се изсипва в купа и към него се добавят останалите нарязани продукти.

Тази плънка се поставя във всяко парче месо, което след това се завива стегнато на руло. Рулата се овалват в брашно, после в яйце и галета. Изпържват се в силно нагорещен тиган. Сервирайте с гарнитура по желание.

Рецептата е предоставена от шеф Борис Колаксъзов.

Снимка: Борис Колаксъзов

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай