Меню

Свинско със сладки картофи и чесън в мултикукър

27 юни 2019 | 05:15 | Илияна Николова
Добави в любими
1 супена лъжица олио
500 г свинско без кост
сол и черен пипер на вкус
2 сладки картофа (или 1 по-голям)
1 глава лук, нарязана
6 скилидки чесън
250 мл пилешки бульон
6 ч.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте дълбок тиган на средна температура. Междувременно овкусете месото с подправките. Запържете до златисто да се запечати.

Поставете нарязаните сладки картофи на дъното на купата на мултикукъра. След това подредете колелца лук и цели скилидки чесън. Поставете отгоре месото, залейте с бульона.

Покрийте и печете за 6 часа.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай