Свободно време

10 златни правила за идеалната семейна почивка

08.07.2011г. / 12 48ч.
Аз жената
10 златни правила за идеалната семейна почивка

Време е за отпуск. Най-доброто за едно семейство е да почива заедно. Не, отложете ремонта за друг път. Не му е времето сега. Време е за почивка. Дори и само седмица – заслужавате я, имате нужда от нея. Точно сега – лятото е идеалното време за море или планина. Време, в което всички да сте заедно, да си лягате късно и да ставате късно, да си угаждате и да се забавлявате, да си говорите и да се обичате.

Ето основните правила за това как семейната ваканция да не ви изнерви, а напротив – да извлечете максимума от нея.

1. Не се ядосвайте!
Не се ядосвайте – за нищо! Оставете дребните ядосвания за ежедневието, ако не сте минали и там в етап да не се ядосвате на нищо. Какво, като детето е оставило водата в банята да капе – спрете я, направете забележка, но не се ядосвайте. Какво като мъжът ви покапе новата покривка – ще се изпере. Време е за почивка, а почивката не обича ядосаните хора.

2. Направете децата щастливи
Наистина това е моментът да сте заедно и да направите своите деца истински щастливи. Угодете им, разрешете им да пият поне веднъж неразрешената напитка, нещо газирано, да дъвчат дъвка или друго, което не им давате в ежедневието. Един път няма да навреди, а децата ще се чувстват щастливи. Покарайте колело с тях, рисувайте заедно, четете си повече книжки, изгледайте серия любими детски филми, заедно.

3. Направете половинката щастлива
Да, той също трябва да усети ваканцията. Накарайте го да не се ядосва, да се отпусне, да почувства наистина хубавото време, времето заедно. Угодете му – отидете на риба или каквото реши той за забавно, но бъдете заедно и не се изнервяйте, а се любувайте на времето заедно.

4. Не на диетите
Диетите – наш спътник в ежедневието. Оставете ги, забравете ги, позволете си всичко – та това е само седмица, после ще наваксате. Сладолед, сладки неща – истинската ваканция е невъзможна на диета. Позволете си го.

5. Не пестете
Отпуснете душата си. Ако не сте заделили достатъчно средства, по-добре отидете на планина и така сигурно съблазните и ядосването, че нямате пари за джунджурии и лакомства, които има в големите курорти по морето ще са значително по-малко.

6. Опитайте нови неща
Задължително условие е да опитвате всеки ден поне по едно нещо ново – ново място, ново ядене, ако щете – нови пози в секса. Гледайте нов филм, купете си нова книга.

7. Правете повече секс
Ваканцията е времето за повече секс. Да, с децата е трудно, но наистина може да се намерят възможности. Естествено – най-вече докато спят. Задължително вземете достатъчно презервативи за почивката. Възбудата идва лесно след цял ден на плажа и голи тела навсякъде. Отпуснете се, забавлявайте се – това е част от почивката.

8. Спете повече
Във всеки работен ден сте си мечтали да поспите повече – това е времето да го направите наистина. По-късно лягане и по-късно ставане са част от задължителните елементи на почивката. Разбира се – доколкото ви отпуснат децата.

9. Никакъв интернет
Забранете си да проверявате служебната поща и да четете новини – това ще е истинска почивка.

10. Усмихвайте се повече
Усмивката – задължителен елемент за всеки щастлив човек. Отпуската е за усмивки, с или без повод. Първата си подарявайте сами сутрин в огледалото. Така денят ви гарантирано ще е усмихнат!

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Майка ( преди 11 години )
Веселинчо, колко си ми смешен ... има идеална почивка - всички заедно, с любов!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Веселинчо ( преди 11 години )
Мили хора-нито има златни правила,нито има идеална семейна почивка-идеалната почивка е далече от жената и децата-това го помнете от мене,препатил Веселинчо!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Katerina ( преди 11 години )
М-д-а-а,и аз си мисля,че доста често семейната почивка си е досада и с дори с нетърпение очаквам да избягам,като си тъгна на работа...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
321 ( преди 11 години )
Кога редакторът ще прецени да публикува написаните коментари-може би като статията вече не е на водещите страници?От редакцията:Благодарим за този коментар. Публикуваме коментарите през най-много няколко часа, даже и в почивни дни. Ако коментар е написан да речем в полунощ, може да почака до сутринта. Затова пък при нас не е необходима регистрация, нито имаме код в картинка, който да затруднява излишно пишещите Благодарим за разбирането.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Петя ( преди 11 години )
Идеалната семейна почивка е толкова рядко срещана,колкото и идеалните семейства.Когато има напрежение в отншенията семейната почивка само ги доизостря-защо не коментирате тази обичайна семейна картинка,а давате шаблонни примери,които да комплексират повечето семейни двойки.И за какъв активен секс говорите-като сте в една стая с две деца...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар