Свободно време

Васко Василев покани Лили Иванова

11.05.2005г. / 01 34ч.
Аз жената
Васко Василев покани Лили Иванова

Опитът на Васко Василев да запази в тайна голямата изненада за почитателите си до деня на концерта издържа едва няколко дни. Малко след загадъчното си появяване в София и втора среща с Наталия от “Море от любов”, тайната не издържа на любопитството и се разкри. И след толкова вълнение, дали отново Памела или някоя друга жена е вдъхновила Васко Василев и на чия врата почука “Море от любов” този път, получателят е вече ясен... името й е Лили Иванова.

Примата на българската естрада ще реши дали да сбъдне една от най-съкровените мечти на Васко като отговори на предложението му, отправено чрез камерата на “Море от любов” и се качи с него на сцената на зала 1 за съвместно изпълнение на песента “Осъдени души”.

Въпреки интензивните участия и постоянни концерти в България, до този момент възхищението на Васко от най-обичаната българска певица, беше останало някак скрито. Като човек, който обича да сбъдва мечтите си и да създава нови, любимецът на българската публика срещна идеалния партньор за това, а именно – Наталия Симеонова. Планът е налице, Васко прелита за 1 ден инкогнито до София, за да запише своето послание и да сподели вълнението и възхищението си от неотразимата Лили Иванова... разказът му за неин концерт в Москва, за перипетиите, през които минава, за да се сдобие с билет и опасенията дали тя ще откликне на поканата му поставят Васко в списъка на най-истинските й почитатели. Именно преклонението му пред таланта на Лили Иванова и нейната изключителна реакция, подтикват екипа на предаването да ги запознае веднага и минута след като Лили Иванова е научила за идеята на Васко от неговото записано послание, той вече звъни на вратата й. Свидетели на запознанството, сред които е бил и водещият на “Чай” и един от най-близките хора до Лили – Драгомир Драганов, твърдят, че енергията, обичта и взаимността на двата безспорни таланта са знак за едно истинско и много дългоочаквано приятелство.

Срещата им ще бъде излъчена само и единствено в “Море от любов”, първата събота (21 май) след концерта в зала 1 на НДК (17 май).

Коментирай