Свободно време

„Киноа – суперхраната на бъдещето“ – Борислава Илиева

19.01.2012г. / 09 16ч.
Аз жената
„Киноа – суперхраната на бъдещето“ – Борислава Илиева

Киноа – суперхраната на бъдещето“ е книга от Борислава Илиева, целяща да бъде пътеводител в света на семплата и полезна биохрана.

Киноата с основание е наричана суперхрана на бъдещето. Тя е позната още и като „златото на инките“. През последните години малките зрънца киноа станаха един от големите символи на здравословното хранене. Тя е изключително богата на белтъчини, въглехидрати и минерали, което провокира специалистите без преувеличение да твърдят, че „на едно стъбло растат заедно яйца, мляко, картофи и хляб“.

\n

Приготвянето на киноа е изключително лесно, а вкусът й е невероятен както в сладък, така и в солен вариант. Киноа можете да поднесете на закуска, в салата, в основно ястие и в десерт, можете да направите дори мляко от киноа. Научете как, като разлистите страниците на тази книга.

\n

Книгата е подходяща за любителите на здравословното хранене, но и за хора със забързано ежедневие, които не искат да прекарват дълго време в кухнята, но и не желаят да правят компромиси с вкуса на ястията.

\n

Страници: 38
Корична цена: 4,90 лв.

Прочетете още:

Коментирай