Свободно време

Изложение на сватбени торти в София

Еднометрови сватбени торти дефилират на ревю в Интер експо център София

06.11.2012г. / 10 11ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В сряда, 7 ноември 2012 , в Интер експо център в столицата се открива първото по рода си изложение на сладкишите за младоженци. Галерия със снимки може да видите тук.

Тортите-уникати ще могат да се видят, а и всеки посетител ще може да гласува за своите фаворити до 10 ноември.

Изложението се провежда в рамките на Сихре, Интерфуд и Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.

Цели 22 сватбени сладкиша, някои от които с внушителната височина от 1,5 м, ще се състезават за призовете на събитието. Гостите на Дефилето също ще могат да гласуват – тайно, за своите торти-фаворити и на 10-ти ноември един от тях ще получи специална награда, а майсторът на тортата – грамота „Торта на публиката“.

Организаторите са подготвили и други специални изненади за посетителите на изложението. Една от тях ще е макетът на младоженци в естествен ръст, с които всеки ще може да се снима със собственото си лице и да помечтае – ако все още не е минал под венчило, за магията на собствената си сватба.

Свързани статии

Специално за изложението, вокалистката на група „Мастило“ Вики Терзийска ще се въплъти в ново амплоа, при това свързано с не какво да е, а със... сватби. Изпълнителката на „В ръцете ти е най-добре“ ще връчи наградите за най-красивите и оригинални сватбени торти, дело на професионални сладкари и фирми от цяла България, които ще мерят умения и фантазия в рамките на Дефиле „Дизайнерски торти.

Вики ще се появи на щанда на ревюто на торти на 7 ноември в 16,00 часа – няколко часа след като журито на конкурса определи най-добрите вкусни произведения на изкуството.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати