Свободно време

Дженифър Лопес ни омагьоса и обеща да се върне!

Латинодивата изнесе първия си концерт в България

19.11.2012г. / 12 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Фурията от Бронкс, „обикновеното“ момиче, облечено от глава до пети в скъпоценни камъни, латинодивата Дженифър Лопес, изнесе първия си концерт у нас пред повече от 12000 души!

Звездата остана очарована от родната публика, която не спря да я аплодира бясно по време на целия концерт и обеща да се върне съвсем скоро!

Като истинска звезда, Джей Ло се раздаде до край, пя от сърце, танцува неуморно 2 часа, и това бе не просто спирка от световното турне на звездата, а наистина уникално пътешествие в света на поп музиката.

Но като всяка приказка, и тази трябва да започне от началото. Като изключим лекото забавяне и големите опашки на входа, организацията бе на добро ниво. Имаше достатъчно охранители и персонал, който да упътва феновете, както и павилиони за храни и напитки, както пред залата, така и вътре в нея.

Малко след 18 часа залата започна лека-полека да се пълни. Сред верните фенове на звездата се оказаха изненадващо певиците от поп фолк жанра. В публиката най-отпред пред сцената бяха забелязани Емилия и Галена, които исрено се забавляваха.

Както бе обявено от организаторите, български изпълнители подгряха концерта на Джей Ло. 

Лора Караджова, Кристо, Бобо, Графа зарадваха публиката с някои от най-големите летни хитове. След техните изпълнения, последва кратка пауза, но звездата пожали феновете си и се забави само половин час от обявеното начало на концерта.

Малко преди 20.30 часа, завесата се вдигна и една от най-популярните певици в момента излезе със страхотния си антураж от танцьори, музиканти и беквокали.

Последва 2-часово неспирно шоу, в което латинозвездата изпя най-големите си хитове, по-стари и актуални – Get Right, Love Don`t Cost a Thing, On the Floor, Dance Again, If You Had My Love, Waiting for Tonight.

Свързани статии

Най-лиричната част от концерта бе, когато Джей Ло изпя песен, посветена на двете й деца от Марк Антъни, близнаците Максимилиан и Емма. Докато пееше, на огромната мултимедия зад гърба й се показваха снимки и видео моменти на звездата и любимите й същества.

Певицата не пропусна да афишира и връзката си с по-младия от нея танцьор от трупата й – Каспър Смарт, като на една от мултимедиите бяха тя и той, в интимна сцена. Талантливият танцьор бе неотлъчно до звездата и по време на концерта.

След почти 2 часа танци и хитове, звездата завърши участието си с песента "Let`s Get Loud", като сцената заприлича на истински карнавал, с много пера, светлини и фойерверки. В края на песента, Джей Ло извика няколко пъти колко много обича публиката и обеща искрено да се върне.

Нямаше как концерт от подобен ранг да мине без задължителния бис. Разбира се, той последва след няколко минути тъмнина и скандирания на публиката, но без много-много да се бави, Дженифър излезе отново на сцената, в целия си блясък. Изпълни един от най-горещите хитове в момента "Dance Again", дал име и на световното й турне. Минути по-късно, след като изпрати няколко въздушни целувки на публиката, латината се прибра зад кулисите заедно с екипа си.

Поредната звезда премина като ураган през България, но остави след себе си само усмивки и големи надежди, че пак ще я видим, още по-красива и бляскава от всякога!

Коментирай