Свободно време

Премиера на книгата на Лили Спасова „Седмият ден“

В Social club в Столична библиотека на 20 декември 2012 ще се състои премиерата на четвъртата книга на Лили Спасова „Седмият ден“

15.12.2012г. / 15 04ч.
Аз жената
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Свързани статии

Лили Спасова е съвременен български автор, с три издадени книги зад гърба си - „По диогенски“ (2005), „Една приказна история“ (2007) и „Приказките на Дара“ (2009).

На 20 декември 2012 г. предстои премиерата на последната й книга "Седмият ден". Прозата й е наситена емоционално, прозира дълбоко познаване на човешката душа, налице се преплитат художествена измислица и реалност, за да провокират мисълта и въображението на читателя, за да го накарат да се замисли за привидно научените неща  от него и онези, които осмислят и правят живота стойностен, изпълнен със съдържание и красота. Доброто и злото са част от живота, така както красотата и грозното, вярата и безверието.

Всичко това е част от пътя по който човек се изгубва, за да се намери. Изборът и вътрешната свобода и цената за това да останеш верен на себе си, да обичаш са нещата, които присъстват в живота на всеки човек.

Авторът не се страхува да ги среща на кръстопътя на човешката душа, за да се достигне до онзи катарзис и до вътрешно пречистване, което доближава до божественото. Книгата носи духовно послание и е книга, която си струва да бъде прочетена.

Представянето на книгата ще се състои на 20 декември 2012 г., от 18 до 20 часа, в Social club, Столична библиотека.

Корична цена: 10 лв.

Входът е свободен.

За автора

Лили Спасова е родена на 29 август 1969 г. в София. Възпитаничка е на СУ „Свети Климент Охридски“ и е автор на три книги – „По диогенски“ (2005), „Една приказна история“ (2007) и „Приказките на Дара“ (2009). Пет години е автор на образователното детско списание „Арти“, сп. „Ния балеринка“. Има публикации в периодичния печат. Нейни творби са публикувани в сборници като „Културна палитра“, сп. Мост – Сърбия, сп. „Другарче“, списание „Глоси“ и други. Лили Спасова е автор и водещ на предаването „Пъстри приказалки“, Радио Продукция Роса. Предстоящо е поставянето на нейната пиеса „И чайките танцуват блус“ в Сърбия.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Лара ( преди 11 години )