Свободно време

Ястие за 330 евро хапнали дует „Ритон“ на вечеря с Филип Киркоров

Златни пендари против уроки получиха децата на Филип Киркоров от Катя и Здравко

28.12.2012г. / 14 11ч.
Аз жената
Снимка: Riton.net

Снимка: Riton.net

ДуетРитон“ и Драго Драганов подарили златни пендари на децата на Филип Киркоров – Алла-Виктория и Мартин-Кристо по време на последното си гостуване в Москва. Тримата били специални гости на коледния бал на новия посланик в руската столица Бойко Коцев, а им предстои и гостуване с юбилейното шоу на Ритон по случай 35 години на сцената.

При пристигането им на летището ги чакал с лимузина мегазвездата на руската естрада Филип Киркоров. Вместо към ресторант „Пушкин“, където най-често канят гостите на Москва, карето се отправило към съседния „Турандот“, който е обзаведен в стил „Ермитаж“, с много злато и кристални полилеи. Компанията била настанена в сепаре, което е с размерите на отделна стая. След като връчили подаръците за децата, хапнали различни видове риба и морски дарове, а специалитетът на вечерта бил телешкото „кобо“. Ястието представлява овален стек от японска порода телета, на които правят специални масажи на мускулатурата. Заради това една порция от това месо струва 330 евро.

След вечерята искали да си направят няколко снимки за предстоящия документален филм за юбилея на „Ритон“, но се оказало, че специални устройства блокирали софтуера на камери и фотоапарати в заведението за осигуряване дискретност на клиентите. Затова се снимали във фоайето на ресторанта, което не отстъпвало по разкош на основната зала. В центъра му е била поставена статуята на Давид от Микеланджело, но заради празниците била облечена в дрехите на Дядо Коледа. Златните пендари, които Ритон и Драго подарили на наследниците на Киркоров, са оригинални австрийски „Франц Йосиф“, от 24-каратово злато и са с изключителна нумизматична стойност. Като медальончета се закачват на дрешките или креватчетата против уроки.

На следващата вечер бил и самият концерт на Дует Ритон и Драго Драганов, на който изпълнили най-популярните си песни на български и руски език пред препълнената бална зала на посолството на България в Москва.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Яна ( преди 11 години )
Това е готино да се блокира, ама веднъж скапат ли ти софтуера не го ли скапват завинаги? Не че папараците не заслужават да им се скапат фотоапаратите, но... И какво е това чудо на техниката? Електромагнитно поле ли кво ли? Ей туй КГБ-то не спи, не е като нашата родна милиция.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време