Свободно време

Николета Лозанова, Азис и Деян Донков ще живеят със свои фенове в ново реалити

Родни звезди ще живеят под един покрив със своите фенове в новото шоу „Къртицата“

05.02.2013г. / 16 15ч.
Аз жената
Николета Лозанова и Азис на пресконференцията днес. Снимка: Булфото

Николета Лозанова и Азис на пресконференцията днес. Снимка: Булфото

Васил Боянов – Азис, футболната съпруга Николета Лозанова и актьорът Деян Донков ще участват в най-новото реалити шоу „Къртицата“.

Най-мащабното подобно шоу, правено у нас, започва през март в ефира на TV7. В първия сезон на „Къртицата“ ще участват някои от най-големите български звезди, които ще живеят рамо до рамо със своите фенове.

Участието си във формата вече потвърдиха Азис, Николета Лозанова и Деян Донков. Заедно с избрани на кастинг обикновени хора те ще изживеят най-голямото приключение, като трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи развитието на действието и живота им. В продължение на три месеца участниците в шоуто ще застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева. Това обявиха на пресконференция днес продуцентите от „Междинна станция“ Андрей Арнаудов и Иван Христов, които ще са водещи на шоуто, и програмният директор на телевизията Николай Бареков.

На представянето на шоуто присъства и Йост Розет, един от създателите на формата и консултант на първия му сезон в България. Той коментира, че „Къртицата“ е изключително успешно реалити шоу, което винаги надминава и най-смелите очаквания на зрителите, тъй като събира в себе си най-доброто от най-успешните реалити формати по света. Продуцентите Иван и Андрей съобщиха, че освен с потвърдилите родни звезди, водят преговори с няколко чуждестранни.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
MIIII ( преди 11 години )
Поредните "звезди"..........,аман от смешковци и просташковци!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време