Свободно време

Без какво не могат жените

Топ приоритетите на съвременната жена

07.03.2013г. / 14 14ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Общоприето становище е, че човек оценява какво притежава едва когато го изгуби. Рядко се замисляме без кои простички, но важни за нас неща не можем да си представим ежедневието си. Можем ли да оцелеем без тях и кои са те?

Семейството

Ще се съгласите, че за всяка жена семейството е от първостепенно значение. Децата, съпругът, родителите, сестрата или братът – това са нейните приоритети и без тях животът й не е осмислен по същия начин.

Добро здраве

Ако през младежките години не се замисляме за това как и с какво се храним, добре ли се обличаме зимно време, наспиваме ли се редовно, то идва време, когато неминуемо си даваме сметка колко ни е важно да сме здрави. Радващ е факта, че здравословното хранене и активното физическо натоварване стават приоритет за все повече жени у нас през последните години.

Свързани статии

Гримовете

Истината е, че повечето жени не могат да си представят живота си без гримове. Разбира се, изключения има винаги, но те са наистина рядкост. Дали е до такава степен редно да се намесваме във външния си вид, може да се спори. Важно събитие, официална вечеря, рожден ден или друг вид тържество предполагат собствен щрих, но се оказва, че някои представителки на женския пол слагат грим дори когато ходят до кварталния магазин.

Внимание от околните

Може би не ви се вярва, но ние жените не можем да живеем без вниманието на околните (а може би понякога и само на един от тях). Да получаваме комплименти или поне одобрение за това как изглеждаме или как сме подредили дома си, или колко красиви цветя сме отгледали – всичко това безспорно искаме да имаме и то ни прави щастливи.

Мобилният телефон

Тази вещ е вече не просто необходимост в ежедневието ни, а част от живота ни. Тази малка черна кутийка ни осигурява начин да бъдем свързани във всеки един момент със семейството и близките си – ето това е причината тя да е вещ, без която дори не само жените не могат да си представят живота си.

Чифт удобни дънки

Повечето жени имат поне един чифт удобни дънки в гардероба си, независимо дали се „връзват“ с любимия и предпочитан от тях стил на обличане. Винаги можем да намерим повод да ги обуем в подходящо съчетание с блуза, риза или пуловер, а непретенциозността на тази дреха я прави универсална и задължителна.

Коментирай