Свободно време

Непредсказуемият Денис Родман ще участва в „Къртицата“

Баскетболната звезда ще бъде специалният гост в новото реалити шоу

20.03.2013г. / 13 14ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Известният баскетболист Денис Родман пристига в България, за да участва в най-новото реалити шоу „Къртицата“. В предаването по ТВ7 скандално известният спортист ще предизвика възможностите на българските звезди и фенове, които ще участват в шоуто.

Сред потвърдилите български звезди вече са известни имената на Николета Лозанова, Азис и Деян Донков.

След дълги преговори Денис Родман за първи път се съгласи да участва във формат извън родината си, съобщиха продуцентите на шоуто Иван и Андрей.

Свързани статии

51-годишният бивш баскетболист ще бъде единственият участник във формата, който вече има опит с предизвикателствата на „Къртицата“. През 2004 Денис Родман спечели американското издание на шоуто с известни личности и прибра наградата от 222 000 долара.

За момента звездата не е предявил претенции за участието си в шоуто и се очаква да пристигне с малък екип. За визията си ще се довери изцяло на българските стилисти.

Това, което е поискал като кулинарни изисквания е да има пица и лаврак на сол на разположение по цял ден.

Денис Родман е един от най-известните баскетболисти в света. Славата му на скандалджия и непредсказуем човек се допълва от бурните му любовни истории. Най-известна е връзката му с модела и актриса Кармен Електра, с която се събираха, разделяха, но никога не оставиха папараците да си починат, ако са наоколо...

Коментирай