Свободно време

Лили Иванова засенчи Адел в изпълнение на Милица

Гъмов пя контузен, Зуека – Рачков – Рафи се премениха със секси ретро панталони и блестящи зъби

09.05.2013г. / 14 40ч.
Аз жената
Лили Иванова засенчи Адел в изпълнение на Милица

Милица като Лили Иванова засенчи Милица като Адел – това се случи на сцената на телевизионното предаване „Като две капки вода“ вчера, (8 май), когато превъплъщението й в примата на българската естрада й донесе трета победа в шоуто на Нова ТВ. Тя дотолкова се беше притеснила, че призова зрителите да спрат звука на телевизорите си по време на изпълнението й и да намалят екрана на половина. Въпреки това обаче нейното „Camino“ изправи на крака и публиката, и журито. Актрисата дотолкова не очакваше този успех, че дори не беше подготвена да отговори за какво ще дари своите 1000 лв. Това предстои да разберем в следващия епизод на 15-ти май.

Първите си 10 точки миналата вечер получи Диана, която според Маги и Любо показва най-голям напредък в развитието си. Превъплъщението й в гранд дамата Алла Пугачова дотолкова впечатли Хилда, че тя дори пожела да я целуне. Макар с контузия на крака и леко накуцващ, Гъмов даде всичко от себе си за песента „Give it away“ на Red Hot Chili Peppers. Впоследствие, той призна, че при репетициите се опитал да прескочи сцената, но „се приземил в „Пирогов“.

Въпреки болките в коляното обаче, целият „бронзиран“ и с характерните танцувални движения, той отлично успя да пресъздаде енергията на Антъни Кийдис. С коренно различна визия – секси ретро панталони, още по-ретро прически и специални блестящи зъби, Зуека, Рачков и Рафи влязоха в ролята на братя Гиб от Bee Gees и определено поставиха забавно начало на вечерта. Силно представяне направи и Мария, която първо се поклони пред таланта на Майкъл Джексън, а после изключително емоционално пресъздаде и песента „Heal The World“.

С впечатляваща визуална прилика, Стефан развълнува всички рокаджии с хита „Когато рокендрола беше млад“ на големия Георги Минчев. Алекс разтанцува всички с темпераментното Baila Me на Gipsy Kings, а Албена буквално падна на колене заради Алана Майлс и хита й Black Velvet.

По всичко личи, че следващият епизод отново ще предложи голяма доза забавление. Лидерките в класирането Албена и Милица ще се изправят в пряк двубой на 15-ти май от 20.00 часа по Нова ТВ. Тогава те ще трябва да изпълнят хитове на „високата топка“ Анастейша. Радостта на Диана пък се помрачи от следващата задача – тя ще трябва да рапира песен на Ицо Хазарта. След успеха му с Васил Найденов, Алекс отново ще е в ролята на легендарен български изпълнител, и то тенор – Орлин Горанов. Стефан ще бъде руската звезда с български произход – Филип Киркоров, или както той се изрази „по-добрата половина от двойката Киркоров – Пугачова“. Мария Игнатова ще трябва да се справя с Лили Иванова, Рафи ще бъде Роби Уилямс, а Гъмов – Антонио Бандерас.

Кой ще бъде следващият победител, ще видим на 15 май от 20.00 часа по Нова ТВ.

„Като две капки вода“ – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ

Коментирай