Свободно време

С какъв подарък да впечатлим представителите на отделните зодии

Копринен шал за близнаците

18.07.2013г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

На всеки се е случвало да бъде поканен в последния момент на парти, организирано по повод рожден ден или семеен празник. В такива моменти нямаме много време да изберем подходящ подарък, с който да покажем внимание и често се спираме на нещо неподходящо.

Всички сме различни, но много хора вярват, че представителите от една и съща зодия имат общи черти в характерите.

Свързани статии

Затова споделяме тези идеи, които да ви помогнат в избора на подарък в екстремни и недотам ситуации.

Представителите на тези зодиакални знаци Овен, Лъв, Стрелец определено могат да затруднят избора на подарък. Изберете нещо просто като форма, но излъчващо много чар. Копчета за ръкавели, копринени чорапи или ключодържател .

Телец, Дева, Козирог

Тези зодиакални знаци харесват цвета на махагона. За подарък за мъж изберете стилна запалка с махагонов акцент или стилна вратовръзка. За дамите всичко, което е свързано със спа грижа и грижа за красотата ще ги впечатли.

Близнаци, Везни, Водолей обичат да получават различни аксесоари за подарък. Копринен шал в ярки цветове, шапки с големи периферии. Обеци, гривни и пръстени във винтидж стил. И не на последно място място стойностна книга за четене. Книги за любовта или за личностното развитие.

Водните знаци Рак, Скорпион, Риби

Дамите биха се зарадвали на нов руж или сенки за очи в красиви цветове. Към това добавете и парфюм с аромат на цветя или цитруси. Мъжете също ще се впечатлят на афтършейф с приятен аромат. За тях подходящ подарък е и картина, книга за изкуството или бързите коли.

Разбира се не бива да забравяте и красивата и оригинална опаковка като финал на вашата изненада.

Коментирай