Свободно време

Лили Иванова наруши спартанския си режим заради морски концерт

Лили Иванова изнесе концерт в Лозенец

08.08.2013г. / 13 32ч.
Аз жената
Лили Иванова наруши спартанския си режим заради морски концерт

Млади предприемчиви продуценти организираха вчерашния концерт на Лили Иванова в Лозенец. Доверчива по природа, преди по-малко от месец певицата се съгласява Мартин Славчев, Владимир Кънчев и Христо Кусев, три 20-годишни момчета, да организират проявата  на Хасиенда Бийч в летния курорт. Лили Иванова е първата голяма звезда, която Könige Event Team спонсорират. Преди това те продуцират първия самостоятелен сингъл на диджей №1 у нас – Mascota с певицата Веси Попова.

Тук е много хубаво” – това бяха първите думи на певицата, с които тя излезе на сцената на Хасиенда Бийч в Лозенец. “Освен това е единственото място, на което не се слуша чалга. ” – допълни певицата и уточни, че няма нищо против този жанр, но тя не е по нейния вкус. Много рядко по време на изявите си Лили е толкова словоохотива, този път обаче тя направи изключение и на няколко пъти обърна специално внимание на публиката. Тя призна пред всички, че не пие и не се храни преди участие, единственото, което си позволява е лъжичка мед. Освен това певицата благодари за коректността и професионализма на трите момчета и поздрави  Мартин Славчев за рождения му ден.

Музикалното събитие на лято 2013 започна с подгряващото изпълнение на Миленита и нейната нова група Funky Miracle. Преди Лили да се качи на сцената местата си заеха бенда й в състав – Огнян Енев (пиано и тромпет), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Орлин Цветанов – (цигулка) и Росен Вачев (барабани и перкусии). Концертът се състоя на брега на морето, на 15 метрова сцена, издигната буквално на пясъка.

Лили Иванова остана вярна на стила си в черно и се довери на любимата си дизайнерка  - Ал Демюлместер. Както винаги за визията си, тя разчита само на себе.си. Певицата поддържа директен контакт с модните къщи и носи само pret-a-porte.

Известната със спартанския си режим на хранене, Лили направи изключение този път и ден преди концерта вечеря риба- сафрид и салата от белени домати. Само вода, без грам алкохол. В деня на изявата – тя спази желязното си правило – не вкуси нищо!

Лили Иванова и оркестъра й поднесеха на публиката смесица от джаз, поп, латино и рок парчета, като почти всички й песни бяха от нейния последен албум LI.

Присъстващите занемяха веднага след началото, когато прозвуча първият голям хит за вечерта - "Стрелките”. Последваха "Невероятно", "Искам те", както и “Ти не си за мен” – песента, в чието видео участва Мариус Куркински. С емблематичното “Камино” Лили накара публиката да стане на крака. Повикана няколко пъти на бис, Лили удължи програмата си, като вместо предвидените 1,30 мин пя цели 2 часа.

Освен верните фенове от България, звездата аплодираха много руски и гръцки туристи, които са специално в Лозенец, за да присъстват на концерта й. Сред публиката имаше и доста българи от чужбина, които прекарват ваканцията си у нас. Интересът към концерта беше толкова голям, че на хълмовете в близост до Хасиенда бийч бяха накацали рояци с хора, а в морето плуваха няколко корабчета и лодки с почитатели, които не се бяха се вредили за билети.

В публиката на концерта бяха забелязани и редица популярни личности – мис България Ваня Пенева, поп-фолк певицата Алисия, деветкратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, Ирина Флорин, Маги Джанаварова, представители на бизнеса.

След концерта на Лили Иванова, момчетата от Könige Event Team смятат да основат собствен лейбъл, да продуцират български изпълнители и да издадат диск с хип-хоп музика. Дръзка идея, но не и неосъществима е да доведат  у нас известния рапър Wiz Khalifa. Вече действат по въпроса – на 28 септевмври ще се срещнат с него в Лондон.

 

Коментирай