Свободно време

Едни от най-скъпите усмивки на шоубизнеса

Диаманти и злато са част от имиджа на Мадона и...

29.08.2013г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Те са известни, красиви и всички ги наричат звезди. Едни от най-големите имена в шоубизнеса имат и едни от най-скъпите усмивки. Злато и диаманти по зъбите са част от скъпоструващите визии на Мадона, Кейти Пери, Нели и други.

Свързани статии

Те не спират да вдъхновяват и изненадват със своите смели решения. Вижте кои звезди притежават един орт най-скъпите бижута - диамантени зъби.

На откриването на новата си фитнес зала Мадона се появи с блестяща усмивка, изградена от 24 диаманта. Луксозното бижу е подвижно, което го прави още по-ценен аксесоар.

Кейти Пери е ексцентрична, както винаги. Тя се появи с няколко диаманта отгоре в усмивката си на наградите MTV Video Music Awards.

През 2010 година Кени Уест замени долният си ред зъби с диамантени. Това се казва инвестиция.

Наскоро малко разкош и бялък към тоалета си добави и певицата Риана. Огърлица от диамантени зъби засия върву звездната й усмивка.

Бионсе  Дивата добави към красотата си  диаманти и злато, които са подвижни и застават безупречно на долните й зъби. В закрита прожекция на видеоклипа към сингъла й Bow Down тя споделя своята диамантена усмивка.

Снимки: Reuters

Коментирай
14 rate up comment 0 rate down comment
niki ( преди 10 години )
otvrat! i na zdnika da si sloji vse sushtata *** shte e..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 0 rate down comment
Ива ( преди 10 години )
16 rate up comment 0 rate down comment
Kolio ( преди 10 години )