Свободно време

Анна Цолова и Виктор Николаев започват работа на 9-ти септември

Популярните водещи започват официално да водят сутрешния блок на Нова телевизия

04.09.2013г. / 15 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Двамата откриват есенния сезон в ролята си на новите водещи на блока. Новото начало ще бъде съпроводено и от напълно ново студио, което зрителите ще видят на 16-ти септември. До тогава своето „добро утро“ в ефира на медията Анна и Виктор ще казват от напълно различна и свежа локация.

„Щастливи сме, че Нова ТВ оцени потенциала ни като екранен тандем“, споделиха водещите в първите си дни като част от екипа на телевизията. „Благодаря на медията, че ми предложи възможността да продължа да се развивам като журналист“, бяха думите, с които Анна Цолова коментира присъединяването си към Нова ТВ. „Радвам се, че успяхме да запазим нашия тандем, и че ставам част от семейството на Нова ТВ, допълни я от своя страна екранният й партньор Виктор Николаев.

И двамата обещават да правят това, в което са се доказали с годините – да представят най-важното от обществено-политическия живот, да канят в студиото ключови и интересни събеседници, да задават логичните въпроси и да представят нещата такива, каквито са.

Какво се случва, когато новият сезон започва с нови водещи и нов облик? Какви изненади още е приготвил екипът на сутрешния блок? Отговорите ще разберем на 9 септември – в ефира на Нова ТВ.

Коментирай