Свободно време

Какво издава за вас като личност подписът ви

Кажи ми как се подписваш, за да ти кажа какъв си

15.09.2013г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Всеки от вас през годините е изградил своя подпис. Подписът е уникален за всеки. Нерядко променян многократно, във всичките му форми той подсказва за това какъв е притежателят му. Чудите се защо след подписания последен договор сделката не върви както трябва? Дали не е причината в подписа ви?

Вижте какво издава за вас всяка линия, която оставяте на белия лист хартия, когато се подписвате.

Четливостта е от значение, дори когато поставяте своя подпис. Често начинът, по който пишете се различава от начина, по който се подписвате. Когато се открие такава разлика, тя говори за притежателя, че има тайни, които не намира за необходимо да се разбират от останалите. Създава един вид нова идентичност.

Знаете, че позитивните хора се разпознават по редица белези, дори по подписа си. Размерът му подсказва дали човекът иска или не да бъде забелязан. Тези, които са позитивни и уверени се подписват така, че линиите приличат на кули, на някакво изграждане, напомнят за амбиции.

Такива хора искат да бъдат забелязани, да са в центъра на вниманието. По-малките подписи напомнят за срамежливи и несигурни хора, които не са толкова амбицирани и предпочитат да останат в сянка.

Има ли лек наклон в подписа ви? Ако се подписвате по този начин, означава, че сте страстен, романтичен човек и не се притеснявате свободно да изразите своите емоции и мисли.

Вероятно сте забелязвали подписи, които завършват с линии. Подчертаването на подписа изразява позитивизъм, самостоятелност, самочувствие и удовлетворение от това, с което се занимава човекът. Това са хора, които са утвърдени в техните среди и са изключително мотивирани. Те винаги постигат целите си.

Тези, които поставят зигзаг като финал на подписа си знаят, че не разполагат с големи възможности.

Когато линия минава през подписа, това показва напрежение и може би гняв. Ако е зачеркната фамилията в подписа, най-вероятно човекът изпитва гняв към родителя си.

Свързани статии

Точките, които поставяте в подписа си са един вид напомняне за това кои сте, на какво сте способни.

Как оставяте своя подпис с две имена, само с фамилно, фамилното преди малкото ви име?

Това също издава вашата нагласа към света около вас.

Ако поставяте първо фамилното име, а след него и малкото си, значи сте човек, който цени семейството.

Ако се подписвате само с фамилното си име означава, че сте семеен.

Подпис само с малкото ви име означава, че знаете стойността на парите, които изкарвате. Когато изписвате и двете си имена, демонстрирате баланс.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Sheyla ( преди 10 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Моето име ( преди 10 години )