Свободно време

Парис Хилтън идва у нас и влиза във VIP Brother 2013

Най-известната наследница на семейство Хилтън пристига за първи път в България, за да участва в най-очакваното шоу тази есен

11.09.2013г. / 12 29ч.
Аз жената
Парис Хилтън. Снимка: Reuters

Парис Хилтън. Снимка: Reuters

След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година Нова ТВ и продуцентите подготвят поредната порция красота за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис.

Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи и др., се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата „Предприемач за милиард долара“ като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто „The Simple Life“ и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата „иноватор на риалити телевизията“. Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти – кварталът на богатите“, „Вероника Марс и „Лас Вегас“. През октомври 2004 г. тя дори патентова любимата си фраза „That's Hot“, а отпразнуването на 21-я й рожден ден става пословично – на 5 места – в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио. Днес, вече на 32 г., Парис Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете.

Екипът на Нова ТВ работи денонощно, за да успее да осигури Парис Хилтън във VIP Brother. Заради часовата разлика преговорите с агента й започват в 20.00 ч. българско време и продължават до сутринта на следващия ден.

„След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време“, споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

Има ли изисквания Парис Хилтън за влизането си в Къщата на VIP Brother 2013 или след "The Simple Life", от нея може да очакваме всичко? Ще дойде ли с любимото си куче Тинкърбел и кои родни звезди ще имат късмета да живеят под един покрив с най-известната наследничка на фамилията Хилтън? Всичко това зрителите ще разберат със старта на VIP Brother 2013 на 15 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

Разкрити са и имената на първите двама Съквартиранти в Къщата на VIP Brother 2013. Това са олимпийските медалисти Станка Златева и Тервел Пулев.

Коментирай