Свободно време

Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина“

Започва най-мащабното изложение за висше образование у нас и в чужбина

20.09.2013г. / 15 40ч.
Аз жената
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина“

21 и 22 септември от 11.00 до 18.00ч. в сградата на Консултантска къща „Дарби“ – площад „Св. Неделя“4.

24 септември 2013 г., Младежки център, Хасково от 14.00ч до 18.00ч.

26 септември 2013 г., хотел „България“, Бургас от 11.00ч до 18.00ч

28 септември 2013 г., хотел „Димят“, Варна от 11.00ч до 18.00ч

29 септември 2013 г., хотел „Ростов“, Плевен от 14.00ч до 18.00ч.

Изложението е първото и най-мащабно мероприятие за висше образование в чужбина и у нас за новата кандидатстудентска кампания 2014-2015 г.

Тази есен всеки, който търси качествено висше образование във Великобритания, Германия, Австрия, Холандия, Швейцария, Испания, Италия и др., ще намери точна и изчерпателна информация на превърналото се в традиция международно изложение „Отворени врати за образование в чужбина“.

Изложението се организира от Консултантска къща „Дарби“, като основните акценти на септемврийското издание на изложението са:

Възможности и начини за кандидатстване в топ университети в чужбина – сроковете за кандидатстване по различни специалности и университети; разнообразието от стипендии за бакалавърски и магистърски програми; финансовите условия за обучение в чужбина, студентски заеми; интервюта и срещи с директори на университети.

Възможности за успешно покриване на задължителните сертификати за владеене на чужд език, които трябва да притежава кандидат-студентът. Безплатни пробни IELTS и TOEFL.

Практически семинари и презентации – как да бъде подготвено мотивационно писмо или да се подготви портфолио в процеса на подготовка на документите за кандидатстване; защо е важно да получиш точна информация преди да кандидатстваш в чужбина.

Абсолютната новост за 2013 годинаДАРБИ Кариерен Тест в помощ на кандидат-студентите, който разкрива личностните характеристики и посочва най-благоприятните професионални перспективи чрез серия от ситуационни въпроси. Ако честно маркирате вариантите, които най-точно Ви описват, ще получите реалистичен портрет на собствената си личност.

Образователна лаборатория – насочена към всеки родител, който желае да се ориентира с конкретни програми за полезни обучения на своите деца, съобразени с възрастта им – от старта на личностното развитие на 7-годишните, през обученията за кандидат-гимназисти, гимназисти и зрелостници у нас и в чужбина, до процедурите за кандидатстване и реализация в елитни чужди университети.

Коментирай