Свободно време

Разтърсващо документално реалити стартира в телевизионния ефир

Нова ТВ представя „Съдби на кръстопът“

01.10.2013г. / 11 50ч.
Аз жената
Разтърсващо документално реалити стартира в телевизионния ефир

Съдби на кръстопът“ е най-новият проект на Нова ТВ в който истински истории – по действителен случай, ще бъдат представени на зрителя във възможно най-реалния си вид – така, както могат и се случват на всеки от нас.

Форматът няма аналог в българския телевизионен ефир и е интересен микс от реалити и документалистика. Предаването вече се радва на изключителен успех в над 37 страни по света, а в България ще бъде реализирано от Красимир Ванков, продуцент в Нова ТВ.

Свързани статии

Всеки епизод на документалното реалити разказва отделна лична, драматична история, заснета по действителен случай. Това са историите на хора, изправени на кръстопът в живота си. Те трябва да вземат сериозни решения в тежки ситуации. Понякога те са толкова критични, че героите имат нужда и от външна подкрепа, включително и от съдействието на държавните институции. В отделни случаи зрителите ще видят в действие истински служители на българските институции. Тези истории са изпитание както за конкретната личност, така и за реакцията на институциите.

„В „Съдби на кръстопът“ ще бъдат разказани истински истории, заснети точно така, както са се случили в живота. Този реалити елемент допълва близкото до зрителя усещане. Няма нагласеност, пудра и игра със зрителя – историите са по действителни случаи." – издава продуцентът на предаването Краси Ванков и допълва:

„Документалният момент във формата позволява да се видят историите от всички гледни точки и да се влезе в проблема отвътре. Става въпрос за онези много лични, болезнени моменти в живота, срещу които застраховка няма. Те или ни правят по-силни и зрели, или ни смачкват изцяло. Темите са много близки до всеки зрител и са пресъздадени съвсем естествено – така, сякаш се случват в този момент пред нас. Сигурен съм, че някои от тези теми ще провокират дискусии, защото са представени противоположни гледни точки. Всяка страна от проблема разказва личната си истина.“

Коментирай
Свободно време