Свободно време

Защо Лора Караджова напусна „Музикална академия“

Непредвиден скандал в ефира, възмути се Здравко от „Ритон“

02.10.2013г. / 13 10ч.
Аз жената
Лора Караджова напусна Музикална академия.

Лора Караджова напусна Музикална академия.

След като цяла седмица Петя Буюклиева не спа от нерви заради номинацията й за изгонване от „Музикална академия“, тя се появи на сцената в блестящ вид, овладяна и напълно професионално изпя „Пролет“ в дует с Етиен Леви. Песента е обявена за хит на десетилетието през 1986 г. и в оригинал я изпълнява в дует с Георги Христов, на който този път му се наложи да гледа и слуша отстрани в ролята му на жури.

Изпълнението й разчувства Люси, която дори се просълзи. Журито спаси Петя Буюклиева от зрителския вот, а за оставане в академията се конкурираха Лора и Любен.

Лора Караджова и Криско вдигнаха публиката на крака с хита „Министър на веселието“. Журито обаче коментира, че повече са чували Криско, отколкото нея. А менторът на групата Марияна Попова ги защити, че видеото на парчето е гледано над 4 милиона пъти в Ютюб.

При второто изпълнение Лора си върна подкрепата на журито, но загуби тази на публиката, която гласува за нея само с 33,1% и я елиминира от участието й в академията. Лора прие това с усмивка, пя за финал заедно с баща си Данчо Караджов и веднага замина за участие във Варна, за който тя твърди, че е сред любимите й градове.

Поведението на татуирания бунтар Любен в академията по TV7 предизвика истински скандал в залата, заради излъченото видео, в което той явно прекалява с употребата на алкохол. Опитът на Рут Колева да го защити ядоса Здравко от „Ритон“ и доведе до непредсказуем скандал в ефир.

Здравко яростно защитаваше тезата, че да си артист на сцената не означава да се наливаш с алкохол извън нея.

Любен понесе и остри критики от журито за изпълнението си на песента на Дичо, затова че му липсва техника на дишане и че гласът му явно е паднал може би от недоспиване. Въпреки това младият бунтар очевидно печели симпатии сред зрителите, които гласуваха за неговото оставане с 66,9% и му дадоха шанс да продължи да се бори за голямата награда от 100 000лв.

Коментирай
Свободно време