Свободно време

Тервел най-накрая се изкуши от сексапилната Лияна

В Къщата се случиха третите номинации

03.10.2013г. / 14 23ч.
Мария Дуковска
Фолк певицата Лияна е основното изкушение в отбора на звездите.

Фолк певицата Лияна е основното изкушение в отбора на звездите.

Дойде моментът на третите номинации в ефира на Нова ТВ и съквартирантите направиха своя избор, който с всяка седмица става все по-труден. Номинирани тази седмица във VIP Brother 2013 са Стойко, Мариан, Мира, Ваня и Джеред. След мисията „Словото“ Стойко, който беше Капитан на загубилия отбор, се озова автоматично на номинации. Мира и Ваня, които се борят за лидерски позиции, бяха номинирани съответно от своите опоненти, а Мариан се оказа недолюбван от една част от мъжкото общество в Къщата.

Изненадваща беше петата номинация, която BIG Brother съобщи, а именно тази на Джеред. Чужденецът остана „чужд“ и в буквалния смисъл на съквартирантите.

В Къщата отново взеха превес битовите скандали. След номинационната игра, в която съквартирантите трябваше да познаят думи от техни цитати и да ги изпишат, обличайки картонени букви, напрежението отново започна да ескалира. Съквартирантите чуха много недоброжелателни коментари по свой адрес и това остави поле за размисъл. Малко по-късно седмичният бюджет предизвика поредната дискусия от домакинско естество на тема „зехтин“, „броколи“ и „цигари“.

Войната между пушачи и непушачи постави акцент на този проблем и в студиото. Гости в лайв изданието бяха стилистката Кремена Халваджиян, бившият участник Лео, миската Таня Карабелова и Денди. Заедно с Ники Кънчев те разискваха поведението на съквартирантите в моментите на важни решения и защо желанията на едни предизвикаха отричане от страна на други.

Преди дни BIG Brother разкри истинското лице на Пламен, а съквартирантите единодушно решиха, че той трябва да остане в Къщата. Поставен под огромно напрежение, самият Пламен не издържа и заяви пред всички желанието си да напусне. Днес Йоана няма да скрие искрените си симпатии към него и ще направи всичко по силите си, за да го накара да остане в Къщата.

Свързани статии

След като отборът на Ирина Флорин победи в номинационната игра, тя автоматично се превърна в Глава на Къщата за тази седмица. Тя ще е и първият главнокомандващ, който ще приеме властта си отговорно и ще установи определен ред, който всички да спазват. Основното изискване на певицата ще бъде свързано с пазенето на тишина в спалнята. Всички единодушно ще се съгласят с правилото и още тази вечер ще го нарушат по най-категоричния начин.

Звездите в Къщата на VIP Brother 2013 отново ще организират парти, но този път страстите ще се развихрят така, както никога до сега. Веселието им ще излезе извън контрол и Къщата ще се превърне буквално в бойно поле. И така след като всички задръжки паднат, Тервел Пулев няма да издържи на изкушението и в тъмното ще се случи нещо, което неминуемо ще донесе на Лияна поредната доза остри критики.

Как Йоана ще намери път към Пламен, какво точно ще се случи между боксьора и певицата и как ще реагират съквартирантите, гледайте тази вечер, от 20:00ч. само по NovaTV.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Иляна ( преди 10 години )
Ваня да си ходи.Тая ми омръзна да я слушам как крещи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар