Свободно време

Истината за Тервел и Лияна

Пред зрителите на Нова ТВ Тервел Пулев пожела да сложи край на слуховете

15.10.2013г. / 14 50ч.
Аз жената
Снимка: Вип Брадър

Снимка: Вип Брадър

След оспорваните до последния момент елиминации в ефира на Нова ТВ, битката загуби Анна Катур, която напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Пред Ники Кънчев тя сподели: „Много искам да спечеля сърцата на българската публика с моята музика. В къщата на VIP Brother се чувствах по-скоро като вкъщи“

Миналата вечер един срещу друг се изправиха двамата олимпийци – златното момиче на България Станка Златева и шампионът Тервел Пулев. Останалите номинирани бяха социоложката Мира Радева, нейната дъщеря Анна и Пламен, който от кукла на конци се превърна в най-сериозния стратег на Къщата.

Зрителите на Нова ТВ решиха именно Пламен да бъде първият спасен съквартирант, Тервел Пулев показа, че в компанията на Яна Акимова може бързо да се превърне в професионален танцьор. Пред зрителите боксьорът разясни своите отношения с Лияна, заявявайки: „Поведението ми с Лияна е приятелско и нищо повече.“ Станка Златева бе преобразена от състезателка, облечена в трико на дама, извадена от корицата на списание, а Ани и Мира трябваше да останат безизразни дори при влизането на любимите им мъже Джаред и Иво и домашния им любимец в Къщата.

Свързани статии

Днес най-позитивният играч в шоуто Стойко Сакалиев ще се представи в различна светлина. Готовият на всичко в името на общото веселие футболист, за първи път ще се натъжи и както обикновено ще сподели своите вълнения първо с камерите на Big Brother. Дали причината за настроението на Стойко ще се окаже лична или се корени в отношенията между него и съквартирантите, ще разберем тази вечер от 20:00 часа.

Друг от съквартирантите, който ще ни изненада с поведението си е Пламен. След като изгуби дори и подкрепата на най-верния си приятел в лицето на Йоана, доскорошната марионетка на зрителите реши да преосмисли поведението си в Къщата. Сега той е твърдо решен да покаже на съквартирантите си, че има и друга страна. Още преди ролята си на иконом, Пламен пое инициативата и се зае активно с домакинството в Къщата. Днес той ще се опита да покаже, че освен да демонстрира арогантно поведение, може и да прави компромиси с егото си в името на общото благо.

И докато Пламен се разкайва, на съквартирантите предстои да се справят с последното изпитание с топчета от мисията „Всичко или нищо“. Така след 4 дни на тежки изпитания, в които съквартирантите дадоха всичко от себе си, ще настъпи и часът на истината – седмичният бюджет на звездите ще бъде решен от едно единствено топче.

Коментирай