Свободно време

Как се подреждат съквартирантите по ум и красота?

Кой ще изпъкне в новата им мисия?

03.12.2013г. / 15 28ч.
Мария Дуковска
Снимка: Биг Брадър

Снимка: Биг Брадър

В понеделник вечер, по време на вторите елиминации, Пенка Георгиева напусна Къщата на Big Brother All Stars 2013. След сериозно съревнование със Златка Райкова и Лео, Пенка напусна шоуто с обещанието да завърши образованието си.

Свързани статии

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ, съквартирантите ще се впуснат в колоритна мисия, наречена „Най-много, най-малко“. Участниците ще трябва да се подредят по различен начин в зависимост от качеството, което Big Brother им постави. Всеки един от тях ще трябва да се изолира в изповедалнята и да познае новото качество, по което съквартирантите са се разпределили.

Кои ще бъдат най-аналитичните звезди? Кой ще оглави редичките за красота и интелект, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Довечера, един от най-позитивните участници на Big Brother All Stars 2013 – Лео Бианки, ще разкрие своите мотиви за реализация в България. Докато забърква поредния си кулинарен деликатес, италианецът ще разкаже пред съквартирантите как участието му във втория сезон на Big Brother е променило живота му, определяйки го като „мега-трамплин“ за кариерата си в България. Какви съкровени моменти ще разкрие Лео в своя разказ? Как ще продължи животът в Къщата, след като единият лагер остана без най-силните си попълнения, зрителите ще видят тази вечер.

Коментирай