Свободно време

В „Музикална академия“ удариха дъното

В скандала между Рут Колева и Кичка Бодурова се замесиха и Катя от „Ритон“, Мариана Попова и Тони Димитрова

04.12.2013г. / 09 53ч.
Аз жената
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

Риалитито „Музикална академия“ е всичко друго, но не и музикално. Грозните сцени, които се разиграват всяка седмица на елиминациите, удариха по имиджа не само на предаването, но и на всички замесени изпълнители.

Снощи зрителите станаха свидетели на скандал, характерен повече за политиката – подмятане на флашки, четене на махленски SMS-и... Георги Христов дал флашка с албума на Рут Колева на Катя от „Ритон“ с думите „Много ще се посмееш“, пък тя да го предаде на Кичка.

Рут направи опит да се извини за думите си, че вотът за Кичка е бил организиран и платен, проверка на продуцентите също показала, че няма нищо нередно в гласуването. Кичка обаче проучвала възможността да съди младата певица. По-късно Бодурова заяви, че Тони Димитрова подучвала младите да я атакуват. SMS от бургаската певица разбуни още повече духовете.

Свързани статии

„Получих съобщение от Тони да поздравя Прея за прекрасното й представяне, както и Рут като неин ментор“, заяви Мариана Попова. Катя от Ритон обаче я упрекна, че е млада да забравя и да каже и останалото, което е написано. Тук Попова удари дъното със злостното подмятане, че е млада, но пък била раждала.

След препирните в студиото Рут прочете съобщението на Тони Димитрова, което гласи: „Поздрави Прея, че със страхотния си глас има силата да заглуши фалша, злото и кича на Кичка“.

Иначе за протокола – Етиен напусна шоуто след пряка елиминация с Прея, която спечели 68,76% от вота на зрителите. Журито пък спаси Дичо, който се притесни, че накрая в шоуто ще останат само старите. „Ще се изложим“, заяви певецът.

Коментирай