Свободно време

Съквартирантите се номинират очи в очи

Предстоят третите номинации

04.12.2013г. / 15 00ч.
Мария Дуковска
Съквартирантите се номинират очи в очи

Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ ще се проведат третите номинации за Big Brother All Stars 2013. За първи път от началото на сезона съквартирантите ще получат тежката задача да предложат „очи в очи“ участниците, които да напуснат шоуто. След като съквартирантите в Къщата намаляха, днес привържениците на различните групи ще определят следващите номинирани.

Довечера звездите на шоуто ще се потопят в екзотиката с новата номинационна игра, наречена „Лято по никое време“. Капитани на хавайските отбори ще бъдат Райна и Маги Желязкова. Техните съотборници ще трябва да покажат истински умения в носенето на коктейли, преминавайки през басейн пълен с препятствия и още много предизвикателства.

На финала на трасето съквартирантите ще се сблъскат с друга задача, която изисква съобразителност и бързина на ума, предлагайки различни фрази от родния език. Кои звезди ще пренесат най-много коктейли и какви умения ще представят в седмичната мисия, ще видим тази вечер в лайв изданието.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат тв водещата Вихра, бившият VIP съквартирант – Стойко Сакалиев, радиоводещата Милена Златкова, журналистката Кристина Патрашкова и миналогодишната участничка от Big Brother All Stars Стойка.

Какви истини ще донесат номинациите „очи в очи“ и кои ще бъдат следващите номинирани в Big Brother All Stars 2013, ще стане ясно тази вечер точно в 20:00 часа.

Коментирай