Свободно време

Райна в шок след разкрития в Къщата

Певицата не подозира какво се говори зад гърба й

05.12.2013г. / 14 00ч.
Аз жената
Райна в Изповедалнята. Снимка: Big Brother All Stars 2013

Райна в Изповедалнята. Снимка: Big Brother All Stars 2013

В сряда вечер, по време на номинациите „очи в очи“, съквартирантите окончателно свалиха маските, изразявайки насъбралите се обиди и огорчения.

Свързани статии

След моментите на откровение между звездите, бяха излъчени имената на Маги Желязкова, Киро Скалата, Денди, Златка Димитрова и Златка Райкова. Петимата Номинирани ще трябва да се постараят повече от всякога, за да спечелят зрителите, малко преди наближаващия финал на Big Brother All Stars 2013.

Тази вечер от 20:00 часа певицата Райна, която единствена поддържа мира с двата лагера, ще стигне до нови открития. Изпълнителката не подозира, че някои от съквартирантите изсипват множество обиди по неин адрес и днес тя ще остане истински изненадана от наученото. В изповедалнята тя ще получи възможността да слуша в продължение на петнадесет минути коментарите на участниците. Как ще приеме Райна думите и дали ще влезе в конфликт със съквартирантите, ще разберем в дейли епизода.

Довечера Big Brother ще се опита да разведри съквартирантите, като ги изпрати на пазар с новата седмична мисия „Отгатни и преглътни“. На импровизирана поточна линия ще се появяват различни хранителни продукти, които участниците ще трябва да познаят.

Киро и Денди ще трябва да помагат на останалите съквартиранти в предизвикателството, подсказвайки им имената на храните с определени думи. Колко продукта ще познаят звездите и дали ще се сдобият с пълна кошница за пазаруване или ще останат с празни ръце, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Златките нямат нищо общо с Райна, тттт, НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, преди да коментираш! Неграмотна си, а акаш навсякъде, при това никой не те забърсва : ))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
me ( преди 10 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
tttt ( преди 10 години )
защо искате да наложите определен образ за дадена личност. Леките момичета са свикнали да бъдат в центъра на внимание и всички да се грижат за тях. Двете Златки и Райна( за момент и забравих името) не са момичета за подражание
отговор Сигнализирай за неуместен коментар