Свободно време

Райна скара съквартирантите

Певицата се оказа „ябълката на раздора“

10.12.2013г. / 14 10ч.
Мария Дуковска
Райна в Изповедалнята.

Райна в Изповедалнята.

В понеделник вечер Кирил Вълчев и Маги Желязкова напуснаха Big Brother All Stars 2013. Фитнес гуруто и моделът отпаднаха в сериозната борба сред номинираните, само седмица преди големия финал. В сряда вечер още двама от полуфиналистите в Къщата ще напуснат предаването, оставяйки най-подкрепяните звезди в шоуто до 16-ти декември, когато ще бъде излъчен победителят на сезона.

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ, певицата Райна за първи път ще се окаже „ябълката на раздора“, след подаръка, който получи от Златка Райкова. Влизането на Райна в „захарната“ изповедалня ще й донесе конфликти, каквито не е и предполагала. След като тя прие възможността да опита от всички сладки изкушения в изповедалнята, без да има право да ги сподели с останалите, днес всички съквартиранти ще покажат недоволството си от изключителните права на певицата. Колко изненадана ще се окаже Райна и как ще разреши тя конфликта с двата лагера, ще разберем довечера, в дейли епизода.

Довечера един от най-активните съквартиранти ще разкрие пред зрителите съкровени моменти от личния си живот. До този момент Златка Райкова се въздържаше да коментира факти от своя живот в Къщата, но днес една домашно приготвена торта истински ще разчувства плеймейтката. За първи път Златка ще разкаже на съквартирантите за своето семейство в чужбина, за детството и за най-близките хора.

Какво ще сподели Златка и дали съквартирантите за първи път ще я видят като едно крехко момиче, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа.

Коментирай