Свободно време

Денди отново критикува Златките и Райна, задава се скандал

Ели и Финдо напуснаха Къщата

12.12.2013г. / 15 14ч.
Аз жената
Денди отново критикува Златките и Райна, задава се скандал

В сряда вечер Къщата на Big Brother All Stars 2013 се раздели с още двама съквартиранти. Ели Владкова и Финдо напуснаха шоуто броени дни преди големия финал на 16-ти декември. Райна, Денди, Лео, Златка Райкова и Златка Димитрова са финалистите, които ще имат реалната възможност да се преборят за „любима риалити звезда на България“.

Тази вечер от 20:00 часа шоуто отново ще бъде наситено с противоречиви емоции. Вниманието на концентрираните във финала участници ще бъде разсеяно от тайната мисия на Денди. Ексцентричният писател ще трябва да съчини писма от псевдо фенове на звездите в Къщата, което ще доведе до нови емоции и завоалирани откровения. В писмата на Денди няма да липсва критика към някои от участниците и дори присъщият му хумор няма да смекчи написаните думи. Как ще приемат звездите комплиментите и обвиненията от своите фенове, зрителите ще видят тази вечер в дейли епизода по Нова ТВ.

Довечера настроенията и размислите около предстоящия финал в понеделник – 16-ти декември, ще се превърнат в една от главните теми за съквартирантите. На крачка от победата Златка Райкова за първи път ще сподели своите мотиви за участието си и за стремежа към финала. Тя ще разкрие дълбоките причини за състезателния си дух, които са свързани с нейното семейство. Какви са прогнозите на съквартирантите за победителя на сезона, зрителите ще разберат тази вечер.

Коментирай