Свободно време

Какви сте според любимата ви напитка

Какво вино обичате?

01.01.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всеки избор, който човек прави в живота си го определя по някакъв начин. Изборът на напитка също. Малко са тези, които се интересуват от произхода на любимата си напитка. За тях тя е просто нещо, което барманът им сервира. Но едва ли предполагат, че изборът им често издава малка част от характера им. Ето кратък списък на напитките и тяхното значение.

Вино

Вие сте узряла личност и организиран професионалист. По-рядко поемате рискове. Ако предпочитате червеното вино, то вие определено сте работохолик. Тук може да намерите и съвети как да комбинирате любимата си напитка с храната.

Мохито

Умна и независима личност, която се наслаждава на всяко кристалче лед в коктейла си.

Уиски

Вие сте изискани, властни и мъжествени, ако консумирате напитката в чист вид или върху бучки лед.

Водка

Упорита личност, която държи на външния си вид. Привлекателни сте за околните, а комбинацията на водка с мартини или сок от касис ви доставя максимално удоволствие на сетивата.

Свързани статии

Космополитън

Добре дошли в света на неспирните партита, изглеждате точно като от „Сексът и градът“.

Джин

Хората, които избират тази напитка имат по-реалистичен поглед върху нещата от живота. Обичат сигурността и комфорта и се фокусират върху семейството си.

Кайпириня

Ценител сте на нетрадиционния вкус. Мечтаете да пиете този коктейл на Копакабана и кой знае, през новата година може и да се сбъдне желанието ви.

Ром

Ромът е напитката на експериментаторите, приключенски настроените и творческите личности. Обичате хубава музика и комбинациите на рома с други открояващи се напитки. Често сте импулсивни, а на моменти и ексцентрични.

Манхатън

Човек с добре развити вкусови рецептори, мечтател и добър слушател.

Мартини

Личност, която трудно се впечатлява от противоположния пол и често прикрива чувствата си.

Текила

Свободен дух, приказлива личност, която обича забавленията. Шумните партита са част от вашия живот, в който понякога се проявявате и като непостоянни личности.

Маргарита

Ако стените на заведенията можеха да говорят, биха разказали всичките ви луди моменти, в които в компанията на жени не спирахте да обсъждате мъжете минали през леглото ви.

Ликьор

Тези, които обичат кадифения вкус на ликьорите, обичат чувствения секс. Емоционални личности, които рядко сменят любимата си напитка или храна.

Снимки: Sxc.hu

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
Rakidjiya ( преди 10 години )
Shto nqma nishto za rakiyata, be?Bylgarite povecheto piem rakiya!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар