Свободно време

Русата Златка и Райна откриха прилика в любовните си отношения с мъжете

Златка Райкова има задача да заснеме филм за съквартирантите си

13.12.2013г. / 13 55ч.
Аз жената
Русата Златка и Райна откриха прилика в любовните си отношения с мъжете

Тази вечер от 20:00 часа зрителите на Нова ТВ ще видят съквартирантите, заснети не от камерите на Big Brother, а лично от Златка Райкова. След направена псевдо анкета с феновете на фейсбук страницата на предаването, Златка Райкова ще получи мисията да покаже звездите на Big Brother All Stars 2013 през „своите очи“.

Плеймейтката ще трябва да документира всичко с помощта на малка камера. Това, което русата красавица не знае е, че всъщност самата тя ще се превърне в главен герой, след като останалите съквартиранти получат задачата да провокират всевъзможни емоции в нея. Докато заснема своето видео, Райкова ще покаже най-комичните си и най-драматични превъплъщения, без да подозира конспирацията сред останалите участници и Big Brother.

След като беше обвинен, че демонстрира пасивност, италианецът Лео ще се амбицира да опровергае изречените обвинения от съквартирантите. Той ще спретне специален пикник в двора на Къщата, приготвяйки всичко необходимо за комфорта, апетита и доброто настроение на звездите. Дали Лео ще успее да промени мнението на съквартирантите и да сплоти колектива, ще видим в дейли епизода.

Довечера две от най-привлекателните жени в Къщата ще открият сходния си път в любовта. Златка Димитрова и Райна ще споделят една на друга подробности от личния си живот, откривайки много общи неща помежду си. От размислите върху любовта темата ще премине в догадки за реалността извън Къщата. Така ще разберем какви спомени ще сближат Златка и Райна и какви ще бъдат настроенията в Къщата преди големия финал на Big Brother All Stars 2013 на 16-ти декември.

Коментирай