Свободно време

Ванко 1 се готви за дует с Лили Иванова

Рапърът мечтае за обща песен с естрадната ни легенда

02.01.2014г. / 11 51ч.
Мария Дуковска
Снимка: ТВ7

Снимка: ТВ7

В първата събота на 2014-та година Николета Лозанова и клюкарката Лили събират в една лимузина най-горещите мъже на България. Компанията ще обсъди интересните събития от годината, в която стартира „Поверително от NL.“ В първото издание на най-горещия телевизионен таблоид за 2014-та година клюкарката Лили ще покаже всичко от папарашките разкрития, което остана скрито за зрителите през изминалата година.

Неизлъчвани кадри от интервютата на Галена, Цветелина Янева, Емилия и Део ще припомнят емоциите, които звездите споделиха пред камерата на „Поверително от NL“. Най-вълнуващото сред тях е това на Галена, в което най-стилната попфолк певица признава: „Сексът с Галин е истински страстен!“. Нейната изповед пред DJ Дамян е един от бисерите в колекцията на „Поверително от NL“ през годината. Самият DJ Дамян ще се качи в лимузината при двете изкусителни красавици – Николета Лозанова и клюкарката Лили.

Секссимволът на попфолка признава, че е правил секс на най-необичайни места, включително и във фоайето на хотел, където е имало и камери. Без грам притеснение Дамян заявява: „Адски съм разочарован от Емануела като човек!“ и допълва: „Интригите са в основата на нашия бизнес.“

Проблемът е коя ще налапа следващия с пари.“ В луксозната лимузина на най-желаната водеща в ефира, се качва и Христо Сираков. Той не пропуска възможността открито да сваля Николета и нейната репортерка. Столичният плейбой разкрива, че е бил готов на ожесточена съдебна битка с майката на сина си Ирен Онтева, но признава, че бившият мъж до нея – Давид, го е спрял. Носителят на прякора „стоте манекенки“ е категоричен, че приятелство между мъж и жена не може да има, освен ако жената не е грозна. Бохемът разкрива най-дълго пазената тайна само за „Поверително от NL“ – бременна ли е Зара.

Сираков откровено заявява, че с бившата си изгора са в добри отношения. Луксозният воаяж продължава в компанията на Ванко 1. Пред дългогодишните си приятелки рапърът заявява, че многократно е водил разговори с естрадната прима Лили Иванова. В един от тях даже са говорили за общ музикален проект. Пловдивчанинът признава, че в днешния музикален бизнес не е важно дали можеш да пееш. „Важното е да имаш отношение!“ казва Ванко 1 и определя себе си като много палав в миналото. „Днес основен приоритет са децата ми!“ категоричен е рапърът.

В първото за годината издание на „Поверително от NL“ Кристина Сунгарска ще направи нумерологична прогноза за 2014-та година на Глория, Ивана, Сашо Диков, Яна Димитрова, Преслава, Галена, Део, Анелия, както и на самата кралица на горещия телевизионен таблоид.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
wildfire ( преди 10 години )
Не ми се вярва това да е истина! Лили Иванова никога не е правила компромиси по отношение на професионалната си работа! Та да направи дует с това неможещо да пее момче, което няма нищо общо с талант, професионализъм, естетика...не, не вярвам. Лили е голяма, много голяма! Уникална певица! Не, не вярвам да се занимава и да се излага с този.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар