Свободно време

Спести с Джейми

Пазарувайте хитро, гответе умно, харчете по-малко

11.01.2014г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Джейми Оливър. Снимка: официална facebook страница

Джейми Оливър. Снимка: официална facebook страница

Възможно ли е да се храните като царе, храната да има фантастичен вкус, да е здравословна и да струва малко пари? Да! Джейми Оливър се завръща с тези оптимистични, изобретателни и супер полезни нови кулинарни серии.

Той иска да вдъхнови хората по света да се хранят по-добре и да харчат по-малко седмично за храна, като ни предоставя някои от своите рецепти, които са изключително полезни за спестяване на пари, но пък са страшно вкусни.

Свързани статии

Джейми ще докаже, че е възможно да се храниш царски, без да се разориш. Той е убеден, че особено във време, в което се налага да се пести, няколко хитри трика в кухнята ще намалят разходите, ще повдигнат духа... а храната ще е с фантастичен вид и вкус.

Жизнерадостното предаване, което достига до вас от кухнята-ателие на Джейми, е пълно с най-добрите му рецепти, които спестяват пари, плюс решения и стратегии, чрез които храната да струва по-малко, без от това да пострада вкусът й... защото, както казва Джейми, „кой не иска да яде по-добра храна за по-малко пари?“. Пазарувайте хитро, гответе умно, харчете по-малко.

Не пропускайте „Спести с Джейми“ от 24 февруари, понеделник, 13:15 часа по 24Kitchen.

Снимка: 24Kitchen

Коментирай