Свободно време

10 вдъхновяващи транссексуални модела, открили успеха си като жени

Красота и финес, произлязла от мъжката половина на света

26.01.2014г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Сигурно няма да повярвате, но тези жени са били някога мъже! Да, истина е! тези супер секси мадами са сменили пола си и се чувстват прекрасно в новата си роля, имат кариера, успешни са и най-вече красиви и секси!

Кармен Карера е 28-годишна американка, телевизионна знаменитост и артист, която се изявява в реалити формати. Става известна с безупречната си фигура и бляскав външен вид. През 2012 година Карера обявява, че е транссексуална и е започнала своя преход към женствеността.

Валентийн де Хинг била 8-годишно момче, когато е участвала във телевизионна продукция за първи път. Снимките били за документално предаване, което разглежда разстройства в половата идентичност при деца. На 17 години подписва договор с агенция за модели в Амстердам. Скоро след това става известна и е изпратена на модни ревюта в Париж. Сега се радва на стабилна кариера като топмодел.

Инес Ру е красива транссексуална 24-годишна французойка от африкански произход. Прави кариера в Ню Йорк като модел. Претърпява операция за смяна на пола на крехката възраст от 16 години. Нейната кариера като модел процъфтява. Тя има фотосесии за големи модни списания като Плейбой.

Лорън Фостър е на 57 години и е от Южна Африка. Тя също е модел и е била една от първите, позирали за VOGUE. Тя е една от най-известните транссексуални жени в света. В ранните си години е диагностицирана със синдрома на Клайнфелтер, при който хромозомният генотип при жените е XXY, вместо XY, както би трябвало да е при мъжете. Тя започва да работи като модел в Йоханесбург, а след това се мести в Париж.

Амайа Скот е транссексуална гримьорка и модел. Родена е в Ню Йорк през 1988 година. Започва процеса на превръщане в жена, когато е била на 17.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
дедо сотир ( преди 10 години )
Да са живи и здрави,и успех!Важното е да не ходят по гей-паради,останалото е лесно!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
. ( преди 10 години )
Защо лъжете? Това не са транссексуали, а обикновени вещици. При това истински.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар