Свободно време

Ваня Цветкова и Асен Блатечки са жури в „България търси талант“

Към звездната четворка се присъединяват Любен Дилов-син и Есил Дюран

27.01.2014г. / 13 24ч.
Мария Дуковска
Асен Блатечки.

Асен Блатечки.

Тази пролет bTV ще даде начало на третия сезон на най-позитивното шоу в родния ефир – „България търси талант“.

Кандидатите за слава, за наградата от 60 000 лв. и титлата „Талант на България“ ще мерят сили и ще се опитат да впечатлят журито, което през този сезон ще бъде в нов и още по-звезден състав – писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Всеки от членовете в състава на журито е доказал се професионалист в своята област.

Писателят Любен Дилов-син за поредна година ще дава оценки на талантливите участници.

За актрисата Ваня Цветкова това също не е напълно ново предизвикателство, защото във втория сезон на шоуто тя беше част от формата като гост-жури.

Певицата Есил Дюран пък е доказала уменията си като жури в друг формат на телевизията през 2008 г. – Music Idol.

Любимият на всички актьор Асен Блатечки, познат от хитовите сериали на bTV – „Стъклен дом“ и „Фамилията“, също ще покаже нюха си за откриване на таланти.

Предварителните кастинги, които се проведоха в 8 града на страната в началото на февруари, показаха, че интересът към предаването няма граници и не стихва през годините. Какви таланти ще се открият на територията на страната ни, зрителите ще видят на пролет в праймтайма на bTV. Дали журито ще се изуми от нестандартните възможности на кандидатите, сред които 5-годишен гайдар, 6-годишен рапър и момиче, което владее делфински, 5-годишен вундеркинд, вицесветовна шампионка, 71-годишен руски диригент, 82-годишен поет, както и невероятни танцьори с атрактивни пърформанси, имитатори и комедианти.

За разлика от предишния сезон, в третото издание на формата ще вземат участие всякакви хора с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина.

Коментирай
Свободно време