Свободно време

Как рисунките показват чувствата и чертите на характера ни?

Кои хора изписват имената си?

31.01.2014г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дърво

Дървото е символ на стабилността. Когато рисувате дърво, вие обрисувате вашето его и вашата амбиция. Когато дървото е с голи клони, това подсказва за депресивни състояния. Дървото с голяма и стабилна корона говори за човек, здраво стъпил на земята по отношение на своите цели.

Стрелки

Много е важна посоката на стрелките, защото тя показва вашето желание, мотивация и амбиция за успех.

Пеперуди, пчели, птици

Вятърничава и романтична личност, която често изпитва нужда да не се обвързва. Обичате свободата и природата много ви помага да се разтоварите от проблемите.

Стълба или стъпала

Личност, която има амбиция и желание да върви чрез упорита работа „нагоре по стълбата“. Рисунките на стълби и стъпала често показват, че имате важна, дългосрочна задача пред себе си. Те могат да представляват духовно търсене, желанието да бъдете по-щастливи или по-спокойни.

Кола, самолет и други

Всяко нарисувано транспортно средство често показва желанието за бягство от определена ситуация.

Свързани статии

Къща

Къщи рисуват тези, които се нуждаят от сигурност. Ако къщата е красива, с прозорци, тя показва сегашния дом, в който се намирате или този, в който бихте искали скоро да влезете. Оголената къща, чиято скица изглежда като разхвърляна, показва нещастието във вашия дом. Ако къщата е нарисувана нависоко в планина или хълм, предполага, че се чувствате самотни или изолирани.

Паяжина

Паяжините показват усещане, че сте попаднали в капан. От друга страна може да значи, че искате да оплетете някого в мрежите си.

Имена и инициали

Ако изписвате собствените си имена или инициали, то вие сте личност, която обича да попада в центъра на вниманието. Ако изписвате чуждо име, значи този човек често е в мислите ви или имате някакъв проблем свързан с него.

Зигзаг

Вие сте човек, който е изпълнен с енергия и винаги се заемате с поставените ви задачи.

Снимка: Sxc.hu

Коментирай