Свободно време

Лили Иванова: Не обичам да демонстрирам емоциите си – аз съм това, което съм!

Само след броени дни примата ще изнесе концерт в Националната опера

03.02.2014г. / 15 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Дни преди грандиозния си концерт в Софийската опера, неповторимата Лили Иванова позира в една различна, приказна фотосесия и разкрива емоциите и нагласите си преди голямото събитие.

В нестандартната сесия с цели три различни декора, примата на българската музика за пореден път доказва безпогрешния си моден избор и непоклатимия си професионализъм.

Какво е отношението на Лили Иванова към балетното и оперното изкуство, какво предстои на концерта в Операта, каква книга има на нощното й шкафче – само в новия брой на HELLO! България.

„Иска ми се да живея като в приказка, но е трябвало да се родя в страната на чудесата“ – споделя най-големият български глас Лили Иванова

В броя ще прочетете още:

Кой е любимият автор на Лили Иванова, каква е магията на изпълненията й, защо цветята са реалната й награда, как се зарежда с положителна енергия, как постига целите си и какво е посланието на примата към феновете й.

Скоро навършила 40 години, Кейт Мос все още е безспорна кралица на красотата. Как е започнала кариерата на световния модел, кои са подиумните й приятелства, как са приключили бурните й любовни истории, както и най-значимите й моменти в снимки – в новия брой на HELLO! България.

„Грами“ 2014: Кой определя стила на Мадона, кой нажежи сцената на церемонията, най-добрите изпълнения, най-елегантните тоалети, както и пълен списък на победителите – в новия брой.

И още: Адриана Лима: „Мисля да се ориентирам към актьорската професия“;

Идеалистът със златно сърце: Михаела Филева;

Личната революция на Иван Тишев.

Коментирай