Свободно време

Какви цветя са подходящи за подарък за отделните зодии

Какво цвете да подарите на представителите на зодия Рак

27.07.2021г. / 07 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дева

Девите не държат толкова на естетическия вид на букета, ако ще им подарявате букет. Те обичат от всичко да има практическа полза. Затова няма да сбъркате, ако им подарите лимоново или портокалово дръвче, а защо не и маслиново.

Везни

Везните обичат пространството около тях да бъде в хармония. Те са естети и обичат чистия и свеж въздух. Цвете, с което може да очаровате представителите на тази зодия е орхидеята. Други подходящи растения са люляк, хортензия и хибискус.

Скорпион

Тези, които са родени под знака на скорпиона имат мощна енергия. Те имат нужда от цвете, което да поеме част от товара на тази енергия като азалия, циклама и теменужки.

Стрелец

Знак, който е в постоянно движение. Стрелците са големи ентусиасти и за тях са подходящи хармонично съчетани цветя, изобилстващи от цъфтеж, със силни и гъвкави стебла. Подходящи цветя за тях са рози, божур, а защо не и розмарин.

Козирог

Представителите на зодия Козирог се отличават с постоянство и упоритост. Основния критерий за щастие според представителите на тази зодия е стабилността. Растенията подходящи за тях са фика, юка, азалия и циклама.


Водолей

Водолеите почти винаги действат според своите усещания. Цветя подходящи за Водолеите са драцена, кактус, рози и хризантеми.

Риби

Представителите на този знак обичат много цветята и зеленината. За тях са подходящи цветя, които да възстановят меланхоличната им душа. Изберете между зюмбюл, орхидея и лалета.

Снимки: Sxc.hu

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
pepi ( преди 10 години )