Свободно време

Невероятни модни проекти, изработени от храна (галерия)

Оригиналните идеи на Фулвио Бонавия

15.03.2014г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: boredpanda.com,fulviobonavia.com

Снимка: boredpanda.com,fulviobonavia.com

 

Все по-често имаме възможността да се доближим до креативни проекти, плод на безграничното въображение на фотографи, дизайнери, художници и т. н. Проекти, които са част от изкуството.

Споделяме поредният невероятен проект, който е на италианския фотограф Фулвио Бонавия. Творчеството на Фулвио, изработено от храна е всепризнато. То включва богата колекция от снимки на вкусни творения.

Сред тях може да видите плодови и зеленчукови чанти, обувки от патладжан, ръкавели от бонбони, колан от риби, пръстен с прошуто, чанта от сирена и много други интересни снимки, които са събрани и в неговата книга „Matter of Taste“.

Свързани статии

Изобретателността на Фулвио не остава скрита и той работи по заснемането на креативни реклами на едни от най-големите брандове като Adidas, Sony, Montblanc, Pirelli, Prada, Heineken, Swatch, Jaguar, BMW, Audi и много други.

Преди да се утвърди като фотограф, той работи като графичен дизайнер и илюстратор на плакати. В своята работа той използва ярко осветление, ретуширане, илюстрации и други ефекти, за да постигне един безценен проект.

Споделяме галерия със снимки на още от проектите на Фулвио Бонавия.

Снимки: boredpanda.com, fulviobonavia.com

Коментирай