Броени дни преди един от най-големите християнски празници – Възкресение Христово, Az-jenata.bg ви кани да участвате в новия ни кулинарен конкурс „Пролетна трапеза“.

Екипът ни добре знае, че читателките ни са прекрасни кулинарни асове и не пропускат случай да надскочат себе си в готварството. Затова отправяме към вас ново предизвикателство коя читателка ще приготви най-вкусната пролетна гозба!

Няма да ви ограничаваме в избора на рецепта за конкурса и ще се насладим на вашите солено-сладки творения в какъвто вид решите да ги приготвите.

Рецептите, които изпращате, може да са част от трапезата ви за Цветница, Великден или пък Гергьовден. А може и да ни качите просто вашето любимо пролетно ястие, което обичате да приготвяте за себе си и близките си.

Важно условие е рецептите да са оригинални. Задължително е да участвате в конкурса и със снимка на приготвеното ястие.

Кулинарното ни състезание „Пролетна трапеза“ се осъществява с подкрепата на фирма „Градус“, която осигурява и наградата за победителя: две електрически мелници за сол и пипер с доживотна гаранция на Peugeot и една специална ножица за рязане на пиле.

В конкурса може да участва всеки регистриран потребител и има възможност да качва неограничен брой снимки и рецепти.

Ако все още не сте се регистрирали, може да го направите оттук.

Победител в конкурса ще бъде участникът, чиято снимка и рецепта събере най-много гласове. За да бъдат избегнати манипулации в гласуването, всеки регистриран потребител има право да гласува за конкретна снимка само по веднъж и неограничен брой пъти за различни снимки.

Срок на конкурса: 10 април – 10 май 2014 г.

Важно: Откраднати рецепти и снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса.

Повече информация за конкурса и как да участвате може да прочетете тук.