Свободно време

Топ 10 най-желани мъжки персонажи в киното

По кой герой си падате?

14.05.2014г. / 10 54ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.com

Снимка: Outnow.com

5. Тони Старк


Тони Старк (Робърт Дауни младши) е мултимилионер, имащ каквото си поиска – от вила на най-скъпия и красив плаж, до последен модел возила, летателни машини и подобаващо място в обществото. Арогантен, самоуверен, истински гений в областта на изобретенията, Тони Старк привлича и със самочувствието и непринуденото си отношение към жените, понякога нескопосано, но очарователно.

4. Дани Оушън


Изигран от любимеца на всички жени по света – Джордж Клуни, Дани Оушън въплъщава всички качества, които сме свикнали Клуни да демонстрира в публичното пространство. Елегантност, колоритност, изкусителен поглед без излишни напомпани мускули, ловкост и хитрост. Оушън е от мъжете, които знаят как да използват ума си, които с хитростта си ще направят така, че до края на живота си да се чувствате като принцеса на някой остров! Загадъчността на дяволития му поглед кара всички дами да не могат да свалят поглед от него.

3. Тор


Неприлично привлекателен, с руси коси, сини очи, обезоръжаваща усмивка и добродушен характер, Тор (Крис Хемсуърт) е олицетворение на кавалера, правещ всичко за своята дама, но същевременно притежаващ сила, която да опустоши цял град.

2. Хан Соло


Централен типаж в сагата на Джордж Лукас „Междузвездни войни“, Хан Соло (Харисън Форд) е всичко, което дразни една жена – той е груб, неуважителен, има гаменски речник и не е никакъв джентълмен, но чарът му и тази непринудена грубост и непохватност пленяват женското сърце по необясним начин.

1. Джеймс Бонд


Още от 1962 година насам, Бонд става символ на галантното мъжество, силата, облечена в костюм и разтапящия поглед, прогарящ кожата на всяка дама, застанала пред него. Бонд е вечният мъжкар, вечният прелъстител, вечният таен агент, способен на всичко. В съчетание с остроумието, безупречния стил, чувството за хумор и тайнствеността, Бонд е най-желаният мъж в киното от десетилетия насам.

Снимки: Outnow.com

Коментирай