Свободно време

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин в Dancing Stars

Дарин и Нели Атанасова станаха фаворитите на вечерта

14.05.2014г. / 14 35ч.
Мария Дуковска
Дарин и Ани изиграха страстно пасо добле.

Дарин и Ани изиграха страстно пасо добле.

„Искам продуцентите да ми дадат табелка с 11!“ – така изрази своето мнение председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева за танца на Дарин и Ани миналата вечер в Dancing Stars.

Тъй като табелка с 11 точки не се намери, г-жа Раева вдигна в едната си ръка 10, а в другата 1. „Вдигам 101 точки!“, пошегува се тя. Дарин Ангелов „хвана бика за рогата“ с изумително пасо добле, а следващият вторник ще го видим в танц не с една, а с две професионални партньорки.

Тройното предизвикателство, което Галена отправи към участниците в Dancing Stars, ще събере двойките с по още една професионална звезда. Албена и Калоян посочиха Тодор, Дарин и Ани избраха Ралица, Антон и Дорина се спряха на Елена Мерджанова, Елена и Деан поканиха Светльо, Михаела и Светльо не се поколебаха със Симеон, а Нели и Наско спряха избора си на Миро.

Миналата вечер любимци на публиката отново станаха Михаела и Светльо. „Страхувам се за здравето си“, призна младата певица при поредното повторение на една от най-опасните и трудни поддръжки. Въпреки всичко, в момента, в който двойката стъпи на дансинга, страховете се изпариха и те показаха едно наистина пламенно мамбо. Въпреки, че по време на репетициите през деня Нели контузи лошо крака си, с Наско успяха да вземат 40-те точки за своя куикстеп. Елена и Деан, съвсем традиционно за вторниците, отнесоха доста критики за своя джайв.

Световната шампионка Албена Денкова и нейният партньор Калоян представиха невероятна хореография под джаз съпровод.

„Хареса ми, но не беше най-доброто ви изпълнение“, каза откровено Галена Великова и за разлика от останалите си колеги, които оцениха джаза им с максимален резултат, вдигна 9. Така ледената шампионка и Калоян събраха 39 точки.

Знаейки за слабостта на Антон към децата, Дорина покани двама невръстни шампиони по танци, които дадоха на таекуондиста ценни съвети относно хвата и позата на тялото в тангото. И наставленията на 12-годишните Михаела и Симеон дадоха страхотен резултат – холивудската звезда поднесе на зрителите едно модернистично и страстно танго за цели 39 точки. Отборното предизвикателство на Алфредо Торес предизвика неочаквани обрати в класацията.

Отбор „Бум-Бум” на Михаела и Светльо не успя да победи „Фокси” на Елена с 1 точка. Така Дарин и Ани, Нели и Наско и Елена и Деан прибавиха по цели 10 точки към индивидуалните си оценки.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Убийствена конкуренция в този Dancing Stars
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота