Всеки един предмет от ежедневието е плод на фантазията на някой креативен човек. Голяма част от предметите, които използвате, улесняват значително живота ни. С тяхната помощ размразяваме по-бързо, чувстваме се удобно, мобилни сме и т. н.

Ако една от любимите ви напитки е чаят, знаете колко досадно е изцеждането на торбичката с чай. Винаги трябва да имате чинийка до себе си. Не и ако разполагате с такава чаша. Просто издърпвате конеца през улея на дръжката и торбичката си остава там.

Да накараш децата да консумират зеленчуци, плодове и яйца понякога е трудно. Не и ако разполагате с тази забавна формичка за пържени яйца. Нея може да използвате и за рязане на тесто, на фигурка във филия хляб и т. н.

Обичате лакомства или прекарвате твърде много време играейки видеоигри? За тази цел има специално изработени кутии с таймер. Слагате изкушението в тях и настройвате таймера. Няма как да отворите кутията преди точният час да е настъпил.

Да поставиш на такава необезопасена тераса саксии с цветя е опасно. Те могат да паднат при най – лекия вятър и да наранят някой минувач. Но тези саксии са специални. Те се разполагат от двете страни на парапета на балкона.

Още по темата

Това ги прави сигурни за декорация. Отворете галерията ни, в която може да разгледате още креативни идеи, които правят живота ни лесен.

Снимки: adme.ru