Свободно време

Лиса Стенсфийлд с грандиозен концерт в София

Публиката пя и танцува в рамките на два часа

02.06.2014г. / 10 56ч.
Михаела Лазарова
Лиса Стенсфийлд. Снимка: bulphoto

Лиса Стенсфийлд. Снимка: bulphoto

На 1 юни в зала 1 на НДК българската публика за първи път посрещна невероятната Лиса Стенсфийлд. Двучасовият концерт бе повече от грандиозен, а залата препълнена. Публиката бе на крака от първите минути на поява на Лиса на сцената.

Те пяха и танцуваха заедно с британската поп и соул изпълнителка, която не пропусна да даде автографи и на най-малките си фенове и изпълни обещанието си, че ще накара своите почитатели да танцуват през цялата вечер.

Лиса бе облечена в невероятна дълга рокля, описваща извивките на фигурата й, приличаща на порцеланова кукла. Появата й на сцената бе повече от запомняща се. Тя се появи с привързан към роклята й балон, като добави, че това е заради международния ден на детето.

Изключително секси, енергична и с невероятна бленда на гласа, тя остави без дъх своите почитатели. Лиса Стенсфийлд изпълни едни от най-големите си хитове като „Never, Never Gonna Give You Up“, „This is the right time“, „Make Love To Ya“, „The Real Thing“, „All Around the World“, както и „Carry on“, „Don`t can dance“, които са част от новия албум на британската певица „Seven“. Песните й са част от житейската история на много от нас.

Преди година попдивата обяви: „Време е за завръщане, време е за нов албум с истинска стойност“. Публиката чу и невероятната музика на живо на 10-членния бенд, сред който се открояваше и плътният глас на чернокожа бек вокалистка.

Невероятен спектакъл, сбъдната мечта за много български фенове, топли спомени и красивия глас на Лиса, който на живо е още по-въздействащ. Публиката извика на бис певицата и музикантите, които и партнираха и ги изпрати с бурни аплодисменти. 

Споделяме и видео, което ще ви потопи в невероятната обстановка на един от най-добрите концерти за 2014 година.

Лиса Стенсфийлд е родена през 1966 година в Манчестър. Започва своята певческа кариера едва 14-годишна. През 1984 година тя е част от създаването на групата Blue Zone, която успява да издаде само 1 албум. След разпадането на групата Лиса започва солова кариера, която е повече от успешна.

През 1989 година излиза нейният самостоятелен албум „Affection“ и следват няколко успешни албума. Последният й „Seven“ бе издаден през януари тази година след 10 годишна пауза, в която певицата се бе отдала на актьорската си кариера. Албумите й са продадени в над 20 милиона копия. 
Лиса Стенсфийлд е била номинирана за награди Грами, Брит, Айвър Новело и Музикални награди на сп. "Билборд".

Концертът се осъществи благодарение на   „БГ Саунд Стейдж“ и „Кийн актс“.

снимка: bulphoto

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Вени ( преди 9 години )
страхотна Лиса, страхотен концерт! :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар